اعلام جزئیات برگزاری انتخابات ریاست‌ جمهوری-راهبرد معاصر
تصویری از دیدار سردار سلیمانی و خانواده اش با رهبر انقلاب + عکس علم الهدی: جریان دیگری را در عرصه مقاومت شکل خواهیم داد پاسخ نبویان، نماینده تهران به اعتراض رسایی: دبیرخانه شورای امنیت، ابلاغ قانون حجاب را به تعویق انداخته است خطیب نمازجمعه تهران: افزایش قیمت دلار و تضعیف ارزش پول ملی خطری جدی است زینب سلیمانی: مسئولان بخشی از وفاداری مردم را با تلاش و پیگیری‌های خود جبران کنند مداح وحدت‌شکن تحت پیگرد قضایی قرار گرفت پزشکیان هفته آینده به جنوب شرق ایران سفر می‌کند تصاویر / مراسم پنجمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مصلی تهران زینب سلیمانی: برای حاج قاسم مرز‌های ایران یک حرم مقدس بود؛ همان‌گونه که مرز مسجدالاقصی، زینبیه و کربلا مقدس بود سرلشکر سلامی خطاب به جوانان محور مقاومت: دشمن رو به زوال و در حال فروپاشی است وزیر دفاع: باید به دنبال انجام کار‌های غیرممکن باشیم پزشکیان: مقابل دشمنان می‌ایستیم / با تمام وجود به سپهبد قاسم سلیمانی افتخار می‌کنم اعلام جرم و تشکیل پرونده قضایی برای یک محکوم سابق امنیتی علی لاریجانی: این سکوت حاکمان جدید سوریه برایشان بد خواهد شد لایحه ساماندهی اتباع بیگانه در راه مجلس + جزئیات

اعلام جزئیات برگزاری انتخابات ریاست‌ جمهوری

دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات جزییاتی از برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۰۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 27
کد خبر: ۲۴۷۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی، دبیر و سخنگوی ستاد انتخابات در گفتگو با برنامه "سلام خبرنگار" درباره شرایط انصراف کاندیدا‌ها و همچنین رای دادن واجدین شرایط گفت: در قانون انتخابات ریاست‌جمهوری بازه زمانی برای انصراف نامزد پیش‌بینی نشده است.

اسلامی همچنین در ادامه افزود: تقاضای ما از نامزد‌ها این است اگر می‌خواهند انصراف بدهند امروز را زمان پایانی قرار بدهند که بتوانیم اطلاع‌رسانی کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: در قانون انتخابات ریاست جمهوری ۲ مدرک هویتی شناسنامه یا کارت ملی برای رای دادن مجاز است و زمان آغاز رای‌گیری در شعب خارج از کشور ۸ صبح به وقت محلی است.

سخنگوی ستاد انتخابات درباره تعداد صندوق‌های تدارک دیده شده داخل کشور نیز گفت: در کل کشور ۵۸ هزار ۶۴۰ شعبه اخذ رای پیش بینی شده که از این تعداد ۲۴ هزار و ۵۲۲ شعبه شهری و ۲۴ هزار و ۱۱۸ شعبه اخذ رای روستایی است.

وی همچنین ضمن اشاره به تدارک شعب سایر افزود: همچنین ۴۳ هزار و ۴۲۵ شبعه اخذ رای ثابت و ۱۵ هزار و ۲۱۵ شعبه سیار پیش بینی شده است.

اسلامی با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور نیز برگزار می‌شود، گفت: براساس اعلام وزارت خارجه ۳۴۰ شعبه اخذ رای در ۱۰۰ کشور برای هم وطنان خارج از کشور فراهم شده است.

اسلامی همچنین درباره مدارک مورد نیاز برای اخذ رای از واجدین شرایط تصریح کرد: بر اساس قانون انتخابات ریاست جمهوری صرفا شناسنامه یا کارت ملی معتبر است لذا، هموطنان دقت داشته باشند برای رای دادن فقط کارت ملی یا شناسنامه به همراه داشته باشند.

وی با بیان اینکه براساس قانون ضرب مُهر هم از شناسنامه برداشته شده و احزار هویت برخط است، گفت: در انتخابات ریاست جمهوری، متولدین هشتم تیرماه سال ۱۳۸۵ و سال‌های قبل از آن می‌توانند رای دهند.

اسلامی ادامه داد:، چون سامانه احراز هویت برخط است، داده‌های رای دهندگان کنترل می‌شود سپس بعد از احزار، تعرفه کاغذی در اختیار رای دهنده قرار می‌گیرد و در نهایت، افراد رای خود را در صندوق‌های آبی می‌اندازند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر